Samalta viivalta

Maailmalla on saatavana paljon hyviä ja edullisia sähköisiä sovelluksia, mutta engalnninkielisinä niiden käyttöönotto voi olla meille vaikeaa. Haluamme madaltaa esteitä, jotta myös suomalaiset pienyritykset saavat niitä käyttöönsä.

Kansainvälistymme

Kansainvälisyyteen tarvitaan ihmisten välistä aitoa vuoropuhelua ja halua ymmärtää muita kulttureita. Luottamus on pitkäkestoisten asiakassuhteiden perusta. Me suomalaiset olemme luotettavia, otetaan siis tämä vahvuutemme käyttöön.

Osaaminen avaimena

Kansainväliset brändit vyöryvät voimalla Suomeen. Kotimaankin pienyritysten pitää olla kansainvälisesti kilpailukykyisiä. Tarvitaan liiketoiminnan ja johtamisen osaamista, jotta pärjäämme kovenevassa kilpailussa.

Omilla sivuilla näytetään sisältöä sen mukaan, mitä palveluitamme käytät. Voit muokata tietojasi, esimerkiksi salasanaa ja sähköpostiosoitetta ja voit tarkastella, tulostaa ja maksaa laskujasi, ladata vain rekisteröityneille asiakkaillemme jakamiamme tiedostoja. Näet myös kaikki henkilökohtaiset tietosi, mitä järjestelmäämme on tallennettu.

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Käytämme evästeitä parantamaan palvelukokemusta sivustolla ja sivuston kehittämiseksi. Sivun ylälaidasta löydät linkin tietosuojakäytäntöömme. Voit halutessasi olla hyväksymättä evästeitä, mutta se voi rajoittaa sivuston käyttöä.